Kedves, hűséges olvasóim!

Az alaptörténet véget ért, de a téma folytatódik. Természetesen maradnak a vesével kapcsolatos írások.

Jelenleg folyik a Magyarországon működő dialízis állomásokkal történő kapcsolatfelvétel, már több állomásról kaptam visszajelzést. Elképzelésem szerint mindig lesznek aktuális témák, melyek érdekelhetik a nyilvánosságot. Ezekben nyújthatnak majd segítséget azok a szakemberek, akik közvetlenül a betegek mellett dolgoznak.

Nagy örömömre szolgál, hogy több orvos visszajelzése alapján a blog sokaknak nyújt hasznos segítséget.

Idézetek a levelekből:

Először engedje meg, hogy együttérzésemet fejezzem ki Felesége korai
elvesztése kapcsán. De úgy is gondolkodhatunk, hogy az Ön, a Család és az Orvostudomány segítsége mellett még 24 évet kapott a Teremtőtől, melyet szeretteivel együtt tölthetett.
Magam 24 évig voltam a szekszárdi BBraun Avitum 7. sz Dializis központjának orvos- igazgatója, így munkatársaimmal együtt nagyon sok beteg örömében, bánatában, reményében, csalódásában osztoztunk és kellett osztoznunk a családjaikkal együtt. Egy-egy beteg elvesztése mindig mélyen érint bennünket. Egy-egy sikeres transzplantációt az egész dializis központ ünnepként éli meg.
Egyébként gratulálok a blog-hoz és biztos vagyok annak beteg-társadalmi értékében s hasznába is.
Tisztelettel:
dr. Wagner Gyula

Rendkívül nemes a szándéka, hogy blogjában bemutatná a műveseállomásokat! Igazából ez a Nemzeti Veseprogram keretein belül lenne végigvihető. Felvetésére a Fresenius Medical Care központilag is fog válaszolni és javasolni fogják a Nemzeti Veseprogrammal kapcsolatfelvételét és úgy gondolom, hogy segíteni is fognak benne.
Tisztelettel:
dr. Mihalcsó Miklós